72 грн.
Є в наявності
Безкоштовна доставка від 1000 грн.

Безкоштовна доставка поширюється на покупки понад 1000 грн. за повної передоплати на банківську карту, якщо покупка не перевищує цю суму, то доставка оплачується клієнтом.

Будемо раді за відгуки про товар

Відгуки допомагають не тільки нашим клієнтам визначитися з покупкою, але і нам - покращувати якість товару.

Опис

Східна медицина рекомендує ягоди годжі при анемії, болях у спині, проблемах зору, цукровому діабеті. А також як засіб загального зміцнення здоров'я при вагітності, для поліпшення роботи спинного і головного мозку і ЦНС в цілому, зміцнення сну, як антистресовий засіб. Крім того годжі часто використовують для омолодження всього організму, нормалізації ваги та апетиту, зниження цукру і холестерину в крові, стабілізації тиску, загального поліпшення роботи серця і мозку. Корисні речовини: 21 мінерал (у тому числі і дуже актуальний - залізо, цинк, йод); 18 амінокислот; в 500 разів більше вітаміну С, ніж в апельсині; в 15 разів більше заліза, ніж у шпинаті; вітамін - В1, В2, B6 і Е ; незамінні полісахариди - LBP-1, LBP-2, LBP-3, LBP-4, яких немає в жодному продукті харчування Одним із способів застосування ягід годжі є настоянка: 1 столову ложку на літр води, настоювати протягом 30 хвилин. Отриманий настій приймати всередину по 1/2 склянки 2 рази на день. Решту ягід після зціджування можна вживати в їжу. Для профілактики гіпертонії рекомендують додавати ягоди годжі в оолонг (улун) у пропорції до 5% ягід. А для нормалізації ваги - та ж пропорція, але вже з пуером Крім того ягоди можна змішувати з кашами. Протипоказань до вживання ягід майже немає, тільки висока температура і індивідуальна непереносимість. Увага! Для збереження ефективно активного впливу, ні в якому разі не можна додавати сіль або цукор в продукти з ягодами годжі

Відгуки (0)