Горіхові пасти
Правильне харчування не обмежується тільки вживанням овочів і фруктів. У горіхах є всі необхідні організму елементи для повноцінної життєдіяльності. Легше засвоюються вони в перемеленому вигляді. Багато хто віддає перевагу включати в раціон горіхову пасту. Це не дивно, адже продукт смачний і корисний інгредієнт, склад якого залежить від виду горіхів.
Застосування в раціоні
Крім того, що горіхову пасту їдять в чистому вигляді, її також зручно намазувати на хліб або тости, додавати в рецепти приготування страв. При бажанні можна урізноманітнити раціон, вживаючи пасту в наступному вигляді:
- в якості бутербродів з сухофруктами;
- для намазування на хлібці і тарталетки;
- швидкий і корисний перекус з овочами;
- додавання до дієтичних галетів;
- з кашами;
- використовувати як заправку для фруктового салату.
Препарат добре поєднується зі свіжими фруктами, тому паста любима і користується популярністю серед споживачів. Для любителів солодкого, можна додавати при приготуванні низькокалорійного печива і легких десертів. Вживаючи щодня, ризик виникнення серцево-судинних захворювань буде зведений до мінімуму.
Користь горіхової пасти
Сьогодні можна зустріти на полицях магазину горіхову пасту з арахісу, фундука, кешью, фісташок, мигдалю, а також волоських горіхів. Зазвичай для збагачення смаку в продукт додають корицю, какао, ванілін. Навіть невелика порція наситить організм протеїнами. Також швидко відновлює сили після хвороби. Сприяє нормалізації обміну речовин, виводить зайві солі з організму.