Харчові олії
Рослинні олії не обмежуються тільки соняшниковою або оливковою, сьогодні виробники пропонують різноманітність такої продукції. Тому можна підібрати ідеальне рішення, виходячи з особистих переваг. Більшість олій холодного віджиму володіють унікальними і корисними властивостями. Купивши баночку нового продукту, додасться трохи здоров'я і смакових відчуттів.
Корисна кокосова олія
Продукт відрізняється приємним багатим смаком, відмінно поєднується з овочевими салатами. Його можна додавати в процесі смаження, випічки, ідеально з морозивом і десертами. Кілька ложок кокосової олії не завадить спробувати, щоб нормалізувати обмін речовин і поліпшити стан шкіри.
Продукт буде корисний для роботи щитовидної залози, регулює в організмі рівень глюкози, позбавляє від спазмів в шлунку і кишечнику. Він легко засвоюється, тому затребуване в кулінарії. На ньому можна смажити, не переживаючи про втрату корисних властивостей.
Широкий асортимент олій
Останнім часом до олій відзначається підвищений інтерес, причому не тільки серед веганів, але і звичайних споживачів. Виробники випускають різні види:
- олію волоського горіха - корисно для судин;
- оливкова олія - позитивно впливає на травну систему;
- гарбузова олія - потужний протизапальний засіб;
- кунжутна - сприяє повноцінному розвитку кісткової і хрящової тканини.
Рослинні олії є цінним джерелом поживних елементів. З кожним прийомом таких продуктів в організм надходить необхідний вітамінно-мінеральний комплекс. Тому потрібно включати в раціон поєднання кількох видів олій, таким чином збільшивши користь від споживання.