Псиліум - суперсила для здорового кишечника

Шкіра насіння подорожника або Псиліум популярний в веганскій випічці і приготуванні соусів. Завдяки вмісту зв'язуючих компонентів, продукт надає пишності страв без використання яєць, також використовується для загущення соусів. Крім того, його використовують як сорбент, додаючи регулярно в раціон для очищення кишечника. По праву може називатися універсальним поживним продуктом.

Користь псиліума

Продукт стоїть в одній лінійці з лляними насінням і вівсяними висівками. За своїм складом навіть перевершує їх. Він добре заповнює шлунок, зменшуючи відчуття голоду, а також ефективний в схудненні. В якості харчової добавки стабілізує травлення.

Про корисні властивості псиліума говорять різні наукові дослідження:

  • використовується як сорбент і детокс;
  • знижує холестерин в організмі;
  • у хворих на цукровий діабет нормалізує цукор в крові;
  • допомагає полегшити коліки і спазми кишечника;
  • нормалізує артеріальний тиск.

За рахунок швидкого вбирання вологи, суперфуд природним шляхом розбухає в шлунку. Це дає повне насичення ситості. Тому цінний продукт актуальний тим, хто піклується про своє здоров'я і бажає контролювати свою вагу.

Як вживають псиліум

Сьогодні у продажу можна зустріти цілі насіння або змолоти в порошок. Останній добре підійде для безглютенової випічки, так як має достатню клейкістю. Так що цілком можна замінити ним пшеничне борошно.

Порошкову масу краще приймати за півгодини до їди. За цей час вона набухає в шлунку, і з'їсти основну їжу можна буде в меншій кількості. Досить розвести столову ложку псиліума в склянці води. При регулярному його вживанні необхідно випивати більше рідини. А це теж плюс.



Псиліум (лушпиння насіння подорожника)
Хіт

Псиліум (лушпиння насіння подорожника)

Виробник:GreenFood
Країна походження:Індія
Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)