Горіхи смажені

Горіхи входять в рецепти багатьох страв, адже вони вважаються продуктом з великим вмістом білків, жирів і вітамінів. Часто використовуються в дієтичному харчуванні. Для вегетаріанців - це незамінне джерело поживних елементів в раціоні. Краще вживати смажені горіхи, так як після смаження вони набувають витончений смак і аромат. Більшість їх видів обсмажують без шкірки, винятком є ​​фісташки.

Користь для організму

Регулярне їх вживання покращує зір, заспокоює нервову систему, допомагає позбутися від головних болів і безсоння. Отримане в результаті обробки масло, позитивно впливає на організм, очищає нирки. Рекомендується їсти смажені горішки тим, у кого порушений обмін речовин. Щоб не нашкодити організму, можна щодня з'їдати 30 грам.

Корисні властивості:

  • стимулюють кровообіг в головному мозку;
  • покращують стан шкіри;
  • нормалізують холестерин, роботу шлунково-кишкового тракту;
  • зниження ризику виникнення онкології;
  • зміцнюють пам'ять.

Завдяки вмісту біологічно активних сполук, смажені горіхи здатні задовольнити основні поживні потреби. Тому ядра вважаються корисною і здоровою їжею.

Горіхи в вегетаріанському раціоні

Більшість вегетаріанців використовують горіхи як регулярну основу своїх страв. Тим, хто не знає, як вибрати якісний продукт, краще відвідати магазин здорової їжі. Тут великий вибір сортів, тому можна підібрати для себе якісні смажені горіхи. Улюблені ласощі варто додавати в вівсянку, вегетаріанські салати, овочеве рагу або йогурти.



Фундук смажений бланшований
Новинка

Фундук смажений бланшований

Виробник:GreenFood
Країна походження:Туреччина
Фісташки солоні
Хіт

Фісташки солоні

Виробник:GreenFood
Країна походження:Іран
Показано з 1 по 2 із 2 (всього сторінок: 1)