Кокосовий цукор

Останнім часом серед підсолоджувачів популярністю користується кокосовий цукор. Йому віддають перевагу не тільки прихильники правильного харчування. Виробляють продукт з пальмових суцвіть. Після невеликого надрізу плода, отримують нектар, що стікає в спеціальні ємності. Сік залишають під впливом сонячних променів до тих пір, поки не випарується вода. Для прискорення процесу загустіння, масу добре перемішують.

Види кокосового цукру

Володіє солодкуватим смаком з легким ароматом карамелі, горіхів і кокоса. Залежно від технології виробництва і часу збору врожаю, може мати більш виражений і насичений смак. Буває світло-коричневого або темно-коричневого відтінку.

У продажу зустрічається кокосовий цукор в таких різновидах:

  • кремоподібний склад;
  • розсипчастий продукт;
  • гранули;
  • брикети.

На відміну від звичайного цукру, в кокосовому солодкому продукті міститься безліч поживних елементів. Це і вітамін С, поліфеноли, амінокислоти, калій, фосфор, залізо і натрій. У його складі 80% сахарози, глюкози 20%.

Корисний раціон з кокосовим цукром

Використання натуральних підсолоджувачів в харчуванні дає хороші результати. Тому тим, хто хоче схуднути і підтримувати форму, варто включити в раціон кокосовий цукор. Звичайно, слід вживати його в помірній кількості, так як рівень фруктози в ньому занадто високий. Для ласунів цукор з кокосової пальми стане справжнім корисним порятунком.

Застосування кокосового цукру в приготуванні страв також порадує приємним смаком. Він підходить для десертів, випічки. Цікаві смакові якості розкриваються при додаванні його в каву. Завдяки особливому аромату, смак перевірених рецептів може бути зовсім іншим.



Кокосовий цукор
160 грн. Хіт

Кокосовий цукор

Виробник:MrVegan
Країна походження:Індонезія
Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)