Шоколад з кероба

Солодкий продукт з кероба є альтернативою звичайному шоколаду. Зовні він нічим не відрізняється, хіба що дрібними крупинками, при цьому низькокалорійний. У числі корисних властивостей продукту натуральність і власна солодкість. Для людей, які не можуть за станом здоров'я вживати в їжу продукти з кофеїном і цукром, шоколад з кероба подарує справжню насолоду.

Корисні шоколадні ласощі на основі керобу

Основною перевагою такого продукту є мінімальний вміст жирів, відсутність кофеїну. Сприятливий вплив ріжкового плода на здоров'я полягає в наступному:

  • поліпшення загального самопочуття, підняття настрою;
  • має противірусний, антибактеріальний ефект;
  • нормалізує обмін речовин;
  • виводить токсини з організму;
  • підтримує артеріальний тиск на оптимальному рівні.

Шоколад на основі кероба в помірних кількостях не заподіє шкоди діабетикам і вагітним жінкам. Також його можуть включати в раціон ті, хто схильний до алергічної реакції. Продукт безпечний, навпаки легко засвоюється і позитивно впливає на життєво важливі функції.

Правильний вибір і зберігання

При покупці шоколаду з кероба, необхідно звертати увагу на такі моменти:

  • приємний шоколадний аромат продукту з легкою гіркуватістю;
  • насичений коричневий відтінок;
  • щільно закрита упаковка, без пошкоджень.

Якщо шоколад не відразу вживається, краще зберігає його в закритій упаковці в темному місці або холодильнику. Так він збереже довго корисні властивості. Продукт цінується в дієтології, так як допомагає підтримувати фігуру завдяки корисному складу. «Безпечний» шоколад, так його ще називають, оскільки в складі немає речовин, що викликають залежність.



Показано з 1 по 2 із 2 (всього сторінок: 1)