Какао боби

Вживати в їжу дари природи з унікальними властивостями корисно для всього організму в цілому. Великою популярністю користуються какао боби, з яких виготовляють шоколад. Затребуваність продукту пояснюється його приємними смаковими якостями і специфічним ароматом. Однак величезна користь цих ласощів полягає в утриманні великої кількості жирів, білків, дубильних компонентів і органічних кислот.

Користь для організму

Какао боби є натуральним антиоксидантом, допомагають в боротьбі з негативним впливом зовнішніх факторів. Регулярне вживання шоколаду або гарячого напою, запобігає старінню шкіри, перешкоджає розвитку патологічних процесів в організмі.

Хороший ефект дає масло какао від кашлю, швидко усуваючи дискомфорт у горлі. Можна змішувати продукт з молоком. У період холодів допомагає захистити організм від застуди.

Какао боби мають ряд переваг:

  • стимулюють мозкову активність, знижують ризик виникнення склерозу;
  • нормалізують артеріальний тиск;
  • підвищують життєвий тонус і покращують настрій;
  • допомагають впоратися з хронічною втомою.

Корисно какао масло для шкіри. За рахунок ніжної текстури, воно добре обволікає шкірний покрив, особливо, якщо є ушкодження. Швидко усуває хворобливі відчуття. Щоденне нанесення на ділянки, де є розтяжки, візуально усуває цю проблему. Крім цього, подрібнені какао боби використовуються в багатьох косметичних препаратах.

Продукт відрізняється вираженим горіховим присмаком, приємним ароматом. Іноді виробники змішують базовий і гібридний сорти для отримання збалансованого складу. Зерна можна використовувалися для приготування терпкого напою з бадьорить ефектом.



Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)