• Рейтинг:
  • Бренд:
  • Модель:
    vegan-574
  • Вага:
    500.00 г
  • Білки:
    21,4 г
  • Жири:
    52,52г
  • Вуглеводи:
    18,67 г
  • Енергетична цінність:
    2704 кДжJ / 653 ккал
  • Країна походження:
    США
  • Склад продукту:
    100% Мигдальне борошно
220 грн.
Є в наявності
Безкоштовна доставка від 1000 грн.

Безкоштовна доставка поширюється на покупки понад 1000 грн. за повної передоплати на банківську карту, якщо покупка не перевищує цю суму, то доставка оплачується клієнтом.

Будемо раді за відгуки про товар

Відгуки допомагають не тільки нашим клієнтам визначитися з покупкою, але і нам - покращувати якість товару.

Опис

Мигдальне борошно містить всю користь мигдалевого горіха, має неповторний смак і аромат і при цьому дозволяє істотно знизити калорійність страви. За допомогою мигдального борошна можна приготувати безліч десертів, а також додати смак і аромат звичним стравам.

Чим корисне мигдальне борошно
  • Мигдаль виділяється за змістом ненасичених жирних кислот: поліненасичених омега-6 жирних кислот і мононенасичених омега-9 жирної кислоти.
  • Високий вміст вітамінів В1, В2, В5, В6, В9, С, РР і мінеральних речовин: калію, кальцію, магнію, цинку, селену, міді, марганцю, заліза, хлору, сірки, йоду, хрому, фосфору, натрію.
  • Виділяється за змістом бета-ситостеролу - одного з найпоширеніших фітостеринів - речовини з естрогенною і антисклеротичною дією.
  • Висока харчова цінність і багатий вітамінно-мінеральний склад мигдального борошна роблять його важливим компонентом повноцінного здорового харчування. А широке застосування в кондитерських рецептах принесло йому заслужену популярність. Мигдальне борошно - основа для смачних пирогів і тістечок.
Спосіб застосування (рецепти)
  • Оладки з мигдального борошна з медом. Змішайте два яйця, ½ ст. ложки ванільного цукру, 1 ст. ложку води і 1 ст. ложку меду. Додайте 1 склянку мигдального борошна, сіль за смаком і дрібку соди, продовжуючи розмішувати, влийте 2 ст. ложки розтопленого до рідкого стану топленого масла. Випікайте на середньому вогні. Готові оладки перед подачею на стіл можна полити медом, варенням або сиропом.
  • Мигдально-шафранове печиво. Збийте міксером 3 охолоджених яєчних білка, поступово додаючи 2 ст. ложки цукру, до появи щільної білої маси. Додайте одне рильце шафрану. Безперервно помішуючи, додайте 100 г мигдального борошна невеликими порціями. На листі, застеленому папером для випічки, сформуйте невеликі кружечки з отриманої маси. Випікайте печиво при 140 градусах 40 хвилин.

Виробник залишає за собою право змінити зовнішній вигляд упаковки, склад продукту, смакові добавки та його консистенцію.
Ми намагаємося стежити за змінами, але якщо ви помітили будь-яку невідповідність, будь ласка, повідомте нам про це в листі або в коментарі до товару. Дякуємо!

Відгуки (0)