• Рейтинг:
  • Бренд:
  • Модель:
    vegan-3081
  • Вага:
    500.00 г
  • Білки:
    20 г
  • Жири:
    12 г
  • Вуглеводи:
    60 г
  • Енергетична цінність:
    466 ккал
  • Країна походження:
    Індонезія
  • Склад продукту:
    кокосове борошно 100%

85 грн.
Є в наявності
Безкоштовна доставка від 1000 грн.

Безкоштовна доставка поширюється на покупки понад 1000 грн. за повної передоплати на банківську карту, якщо покупка не перевищує цю суму, то доставка оплачується клієнтом.

Будемо раді за відгуки про товар

Відгуки допомагають не тільки нашим клієнтам визначитися з покупкою, але і нам - покращувати якість товару.

Опис

Кокосова мука стає все популярнішою через свої корисні властивості і приємний аромат. Кокосова мука має пудрову консистенцію і легкий злегка ванільний аромат. Її отримують, як і кокосову стружку, з висушеної подрібненої і знежиреної кокосової м'якоті.

Чим корисне кокосове борошно
  • Чемпіон за змістом клітковини - більше 30%! Кокосова мука в 2 рази багатша клітковиною, ніж пшеничні висівки. При цьому клітковина кокосового борошна, в основному, відноситься до неперетравлюваних, тобто нерозчинного типу. Вона делікатно очищає кишечник від токсинів і шлаків, нормалізує процес травлення.
  • Не містить глютен - сильний алерген, який дратує стінки шлунка.
  • Містить цінні необхідні організму жири. Середньоланцюгові тригліцериди відповідають за відчуття насичення, допомагаючи не переїдати і контролювати вагу.
  • Кокосова мука - високобілковий продукт. 19 г на 100 г продукту - це дуже високий показник серед рослинних джерел білка.
  • Багата марганцем, лауриновою кислотою, вітамінами В1-В9, С і Е.
  • Має низький глікемічний індекс, на відміну від пшеничного борошна.
  • Кокосова мука дуже економічна - її потрібно значно менше, ніж пшеничну.
Спосіб застосування
  • Кокосово-ягідні мафіни. Перемішайте 1 стакан кокосового борошна, 1 ч. л. розпушувача і 1/2 ч. л. солі. В іншій мисці збийте 1/2 склянки меду і 6 яєць, поступово додаючи склянку кокосового молока і ваніль. Потім з'єднайте обидві маси, стакан ягід і розподіліть по формах з паперовими стаканчиками. Випікайте 40 хв при 180 ° С.
  • Кокосове печиво. Підігрійте і змішайте до однорідності по 100 г кокосового масла і кокосового цукру. Додайте 100 г кокосового борошна і 5 г розпушувача. Перемішайте. Можна додати ваніль, улюблені спеції, дрібку морської солі. Тепер скачайте невеликі кульки, обваляйте їх в кокосовій стружці і - на деко, застелене папером. Випікайте при 190 ° С протягом 15-20 хвилин.

Виробник залишає за собою право змінити зовнішній вигляд упаковки, склад продукту, смакові добавки та його консистенцію.
Ми намагаємося стежити за змінами, але якщо ви помітили будь-яку невідповідність, будь ласка, повідомте нам про це в листі або в коментарі до товару. Дякуємо!

Відгуки (0)