• Рейтинг:
  • Бренд:
  • Модель:
    vegan-573
  • Вага:
    500.00 г
  • Білки:
    13,0 г
  • Жири:
    65,0 г
  • Вуглеводи:
    14,0 г
  • Енергетична цінність:
    693 ккал
  • Країна походження:
    Індонезія
  • Склад продукту:
    Кокосова стружка 100%
80 грн.
Немає в наявності
Безкоштовна доставка від 1000 грн.

Безкоштовна доставка поширюється на покупки понад 1000 грн. за повної передоплати на банківську карту, якщо покупка не перевищує цю суму, то доставка оплачується клієнтом.

Будемо раді за відгуки про товар

Відгуки допомагають не тільки нашим клієнтам визначитися з покупкою, але і нам - покращувати якість товару.

Опис

Кокосова стружка - це подрібнена висушена м'якоть кокоса. Стружка розміру медіум, тобто середня - найбільш зручна для випічки. Цукерки, торти, десерти і смузі придбають чудовий аромат кокоса і стануть не тільки смачними, а й корисними.

Чим корисна кокосова стружка
  • Кокосова стружка - дуже поживний продукт, адже вона містить до 65% кокосового масла. Про користь кокосового масла відомо давно. Воно є одним з найбільш корисних і високоякісних жирів, таких необхідних нашому організму!
  • М'якоть кокоса містить вітаміни В, С і Е, а також мінерали калій, кальцій, фосфор, залізо, мідь, марганець, йод.
  • Лауринова кислота в складі кокосової стружки стабілізує рівень холестерину в крові.
  • Високий вміст клітковини сприяє правильній роботі шлунково-кишкового тракту, допомагає організму позбавлятися від шлаків і токсинів.
  • Додавайте кокосову стружку в кашу, мюслі, смузі та десерти. З кокосовою стружкою найпростіший молочний коктейль придбає аромат тропічних островів, а сніданок стане смачнішим і кориснішим.
Спосіб застосування (рецепти)
  • Кокосова стружка широко застосовується в кулінарії, особливо для виготовлення різноманітних десертів. Величезний асортимент цукерок, тортів, тістечок і печива готується з додаванням кокосової стружки. Крім того, кокосову стружку можна додавати в напої, смузі і каші для додання їм унікального смаку і аромату.
  • Бананово-кокосові цукерки. 1 банан розім'яти, перемішати з 1 ч. ложкою меду. 100 г кокосової стружки розмолоти в кавомолці. Додати в бананово-медову масу. Ретельно вимісити масу (повинна вийти досить пластична). Сформувати руками цукерки або викласти їх в силіконову форму. Поставити в холодильник на годину.
  • Кокосовий мілкшейк з ананасом і чорницею. Змішати в блендері 1 стакан ананасового щербета, 1 стакан замороженої чорниці, 1/3 склянки кокосової стружки, 1 склянку кокосового молока. Подрібнити до однорідної маси і розлити по високих келихах.

Виробник залишає за собою право змінити зовнішній вигляд упаковки, склад продукту, смакові добавки та його консистенцію.
Ми намагаємося стежити за змінами, але якщо ви помітили будь-яку невідповідність, будь ласка, повідомте нам про це в листі або в коментарі до товару. Дякуємо!

Відгуки (0)