• Рейтинг:
  • Бренд:
  • Модель:
    vegan-556
  • Вага:
    500.00 г
  • Білки:
    4,6 г
  • Жири:
    0,7 г
  • Вуглеводи:
    89 г
  • Енергетична цінність:
    222 ккал
  • Країна походження:
    Іспанія
  • Склад продукту:
    порошок ріжкового дерева 100%

73 грн.
Є в наявності
Безкоштовна доставка від 1000 грн.

Безкоштовна доставка поширюється на покупки понад 1000 грн. за повної передоплати на банківську карту, якщо покупка не перевищує цю суму, то доставка оплачується клієнтом.

Будемо раді за відгуки про товар

Відгуки допомагають не тільки нашим клієнтам визначитися з покупкою, але і нам - покращувати якість товару.

Опис

Порошок з плодів ріжкового дерева або кероб - більш безпечна альтернатива порошку какао. З керобу можна готувати напої, шоколад або цукерки.

Чим корисний кероб сушений (сирий):
  • Містить значно менше жирів, ніж какао. Не містить кофеїн і теобромін - стимулюючі речовини.
  • Безпечний для дітей, не викликає алергію і звикання.
  • Солодкий від природи, солодкість керобу становить 0,5-0,6 від солодкості цукру.
  • Містить кальцій, фосфор, калій, магній, залізо, мідь, а також вітаміни А, В і D.
Спосіб застосування:

Кероб - чудовий замінник какао-порошку, до того ж м'якоть цих стручків дуже солодка від природи. При використанні керобу в випічці або десертах вам не буде потрібно додавання цукру.

  • Найпростіший рецепт кокосового шоколаду на керобі.

Візьміть по 6 ст. ложок кокосового масла або какао масла, порошку кероб і кокосової стружки. Розтопіть масло на водяній бані, додайте до нього кероб, перемішайте, додайте кокосову стружку і 1 ст. ложку меду. Знову перемішайте. Залийте шоколад в формочки, додайте насіння, сушені ягоди або горіхи, трохи занурюючи їх углиб шоколадної маси. Година в холодильнику або морозилці - і чудовий шоколад готовий!

  • Пряний напій з Керобу.

На невеликому вогні підігріти 1/2 л. молока і поступово всипати в нього 2 ст. ложки Кероб. Довести напій до кипіння, безперервно помішуючи його віночком. Потім додати прянощі за своїм смаком. Ексклюзивне авторське страва готова!

  • Бананові булочки.

Розім'яти 2 банана виделкою і додати 1 ст. ложку меду, 2 ст. ложки керобу, 1/2 ч. ложки соди, 1 ч. ложку кориці, кардамон і сіль за смаком. Ретельно перемішати і залишити на 20-30 хвилин в теплому місці. Потім додати 1 стакан житньої муки і замісити липке тісто ложкою. Мокрими руками сформувати кульки і викласти їх на деко, застелене пергаментом. Зверху кульки присипати кунжутом і відправити в попередньо розігріту до 180 ° С духовку. Випікаються булочки близько 30 хвилин.


Виробник залишає за собою право змінити зовнішній вигляд упаковки, склад продукту, смакові добавки та його консистенцію.
Ми намагаємося стежити за змінами, але якщо ви помітили будь-яку невідповідність, будь ласка, повідомте нам про це в листі або в коментарі до товару. Дякуємо!

Відгуки (0)

Рекомендовані товари