• Рейтинг:
  • Бренд:
  • Модель:
    vegan-527
  • Вага:
    100.00 г
  • Білки:
    5 г
  • Жири:
    0 г
  • Вуглеводи:
    7 г
  • Енергетична цінність:
    26 ккал
  • Країна походження:
    Іспанія
  • Склад продукту:
    Агар

124 грн.
Є в наявності
Безкоштовна доставка від 1000 грн.

Безкоштовна доставка поширюється на покупки понад 1000 грн. за повної передоплати на банківську карту, якщо покупка не перевищує цю суму, то доставка оплачується клієнтом.

Будемо раді за відгуки про товар

Відгуки допомагають не тільки нашим клієнтам визначитися з покупкою, але і нам - покращувати якість товару.

Опис

Агар-агар - це натуральний загущувач, який виробляється з червоних і бурих морських водоростей. Це абсолютно етичний продукт повністю рослинного походження. Агар-агар є прекрасною альтернативою желатину, що особливо актуально для вегетаріанців.

Чим корисний Агар-агар
  • Як і всі продукти з водоростей, агар-агар багатий йодом, що дозволяє заповнити його дефіцит і нормалізувати роботу щитовидної залози.
  • Багатий мінеральний склад: магній, калій, залізо, марганець, кальцій.
  • Чудовий пробіотик, що стимулює ріст корисної мікрофлори кишечника, підвищує загальний імунітет.
  • Допомагає нормалізувати рівень глюкози і холестерину в крові.
  • Сприяє очищенню печінки, покращуючи її роботу.
  • Є м'яким і безпечним природним проносним засобом.
Спосіб застосування (рецепти)
  • Агар-агар повністю розчиняється в рідині при температурі від 85 до 100 ° С. Можна використовувати воду, бульйон або сік. Після повного розчинення агар-агару рекомендується довести суміш до кипіння, постійно помішуючи.
  • У кулінарії агар-агар застосовується для приготування мармеладу, тортів, чізкейків, тістечок, молочних десертів, ягідних і фруктових желе.
  • Фруктово-ягідне желе. 1 ст. ложку порошку агар-агар розчинити в 500 мл води відповідно до інструкції. Приготувати фруктово-ягідне пюре з будь-яких фруктів і ягід (або використовувати готове) - необхідний 1 л пюре. Готове пюре влити в трохи остиглий розчинений агар-агар і ретельно перемішати. Готову суміш розлити по формах і залишити при кімнатній температурі до застигання. Перед подачею желе рекомендується охолодити.

Виробник залишає за собою право змінити зовнішній вигляд упаковки, склад продукту, смакові добавки та його консистенцію.
Ми намагаємося стежити за змінами, але якщо ви помітили будь-яку невідповідність, будь ласка, повідомте нам про це в листі або в коментарі до товару. Дякуємо!

Відгуки (0)